Openingstijden:

10:00am – 17:00pm
(Donderdag – Zaterdag) 
Overige dagen op afspraak.

Adres

P W Janssenweg 72 C
8411XV Jubbega

Telefoonnummer:

+316 22 10 84 01

Email:

info@vloerenhuisnederland.nl

Wie zijn wij?

Leuk dat u een kijkje neemt op onze website.

Graag willen wij ons aan u voorstellen. Wij: Henry en ik (Marika) van Vloerenhuis Nederland hebben al jarenlange ervaring op het gebied van vloeren.

Onze eigen leg service bestaat uit ervaren leggers en parketteurs zodat wij u ook één jaar garantie kunnen geven. Juist daarom weten we dat het verstandig is om deskundig advies te geven en te krijgen.

Het kiezen van een vloer die bij u en uw interieur past is niet altijd makkelijk omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn. Bij Vloerenhuis Nederland bent u hiervoor aan het juiste adres. Met meer dan 35 jaar ervaring op de vloer en in de verkoop kunt u ervan uitgaan dat uw vloer dat u kiest voor een vloer die goed bij u past en ook netjes word gelegd.

Heeft u een bedrijf? Ook voor grote projecten bent u bij Vloerenhuis Nederland aan het juiste adres.

Kortom: een betaalbare vloeren specialist die voor iedereen toegankelijk is! Heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen, wij staan u graag te woord.

Contactgegevens

Email

Heeft u een vraag die kan wachten?

Dan kunt u ons altijd even een mail sturen.

24 uur per dag kunt u ons bereiken door middel van een email, we streven er naar om binnen 24 uur een antwoord te geven en u zo snel te kunnen helpen bij uw vraag!

Ons adres

Vloerenhuis Nederland heeft een geweldige zaak waar u altijd tijdens onze openingstijden even mag langskomen!

Buiten onze openingstijden kunt u ons bellen voor het maken van een afspraak, zo kunt u rustig en met volle aandacht van ons informatie krijgen over onze producten.

Openingstijden

Onze zaak is zonder afspraak geopend op Donderdag, vrijdag en zaterdag.

Donderdag & vrijdag 10:00 - 17:00 Zaterdag 10:00 - 16:00

Op de overige dagen kunt u langskomen op afspraak.

Ons telefoonnummer is:
+316 22 10 84 01.

Informatie

Onderhoud

Door het intensief gebruiken van uw parketvloer zal de vloer na verloop van jaren gaan slijten. Met als gevolg dat deze er minder mooi uit komt te zien. Nu wordt het dus tijd om uw vloer te laten schuren en lakken en / of oliën. Door middel van het schuren, wordt de oude laag verwijdert en kan deze worden voorzien van een nieuwe lak of olie laag, die er tevens voor zorgt dat er een nieuwe beschermlaag op komt. De vloer is hiermee weer optimaal beschermd tegen vuil en vocht en krijgt hierdoor weer een nieuwe uitstraling en eventueel een nieuwe kleur.

Renovatie

Traprenovatie is DE doeltreffende oplossing als uw oude trap een doorn in het oog is en u toe bent aan iets nieuws. U kunt ervoor kiezen om de trap met hout of met PVC opnieuw te laten bekleden. Ook is de mogelijkheid om er LED verlichting in te verwerken, wat ervoor zorgt dat je trap een blikvanger van uw woning wordt. Doordat de LED verlichting onder de treden wordt bevestigd, is het ook een stuk veiliger op de trap. De treden zijn goed verlicht en u komt nooit in uw eigen schaduw te staan.

Waarom welk product?

Waarom een houten vloer ? Vandaag de dag zijn de decors van laminaat en PVC nauwelijks  te onderscheiden van echt hout. Toch is er niets authentieker dan een echte houten vloer. Hout leeft en heeft een warme uitstraling. De visgraat en hongaarse punt is daarom echt in opmars! De houten vloer kan in veel kleuren geolied of gelakt worden. Omdat wij onze multiplank, visgraat en hongaarse punt rechtstreeks bij de fabrikant bestellen hebben deze een perfecte pasvorm. Zie foto’s. Waarom laminaat ? Goedkoop, slijtvast en praktisch zijn de drie belangrijkste factoren van een laminaat vloer.  Laminaat is makkelijk te reinigen en is  in verschillende patronen, designs en kwaliteiten te verkrijgen. Zie foto’s voor een deel van ons assortiment. Bij aanschaf van een laminaat vloer wordt er een gratis basis ondervloer en plakplint bijgeleverd. Waarom PVC ? De kunststof vloeren zijn ideaal voor intensief gebruik omdat deze een hoge slijtvastigheid hebben.  De vloer is PVC vloeren zijn namelijk zeer sterk, duurzaam, stabiel, geluiddempend en zeer eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Ook is de PVC geschikt voor vochtige ruimtes. De PVC is ook te verkrijgen in verschillende designs en kwaliteiten. Zo is er dus voor ieder type persoon een vloer beschikbaar. Voor de romanticus, voor een workaholic en voor de moderne persoon!

Voor mee informatie mag u gerust contact met ons opnemen!

Parket op vloerverwarming en verkoeling

Steeds meer van onze klanten kiezen voor de comfortabele combinatie van een parketvloer en vloerverwarming of vloerkoeling, al dan niet in combinatie met een warmte-win installatie. Wij hebben gemerkt dat er behoefte is aan meer informatie over wat mogelijk of verstandig is, bij toepassing van een dergelijke combinatie. Als parketspecialist hebben wij verstand van dergelijke zaken en in onze showroom zullen wij u natuurlijk uitgebreid informeren.